Nieuws

Ten Hag prijst Man United-goudhaantje: 'Hij overstijgt de verwachtingen zelfs'

Ten Hag prijst Man United-goudhaantje: 'Hij overstijgt de verwachtingen zelfs'

20 mei - 19:31

Erik ten Hag heeft lovende woorden over voor Casemiro. De Braziliaanse controleur bezorgde Manchester United met een prachttreffer de drie punten op bezoek bij AFC Bournemouth, maar volgens de ex-trainer van Ajax presteert de middenvelder al het hele jaar goed.

Ten Hag verscheen zaterdag tevreden voor de camera na de 0-1 overwinning tegen Bournemouth. "Hij blijft ons verrassen en is zo'n geweldige speler", begon Ten Hag zijn lofzang over goudhaantje Casemiro tegenover Sky Sports, opgetekend door Voetbal International. "We zochten naar een strateeg voor op het middenveld. Het is niet makkelijk om iemand te vinden die dat profiel heeft en bij het niveau van Manchester United past. We zijn erg blij dat we bij hem zijn uitgekomen."

Volgens de manager van Manchester United voldoet Casemiro aan al zijn eisen. 'Hij overstijgt de verwachtingen zelfs. We kennen hem als iemand die de lijnen uitzet, zich positioneert en anticipeert. Hij onderschept veel ballen, wint zijn duels, vecht, houdt de ploeg bij elkaar", aldus Ten Hag. "Maar ook in balbezit is hij belangrijk met zijn passing en het verdelen van het spel. En hij kan zelfs scoren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie