Nieuws

Southampton wil Chelsea-speler met Vitesse-verleden definitief inlijven

Southampton wil Chelsea-speler met Vitesse-verleden definitief inlijven

17-01-2022 12:05

Armando Broja gaat de deur bij Chelsea mogelijk definitief achter zich dichttrekken. De voormalig Vitesse-spits wordt dit seizoen verhuurd aan Southampton. Volgens The Guardian zijn de gesprekken over een permanente transfer momenteel gaande.

Dit seizoen is de Albanees aardig op dreef, getuige zijn vijf treffers in de Premier League. 'Southampton is in gesprek met Chelsea over een mogelijke transfer van Armando Broja, die indruk heeft gemaakt sinds hij uitgeleend werd aan St Mary's', schrijft de Britse kwaliteitskrant. Er wordt verwacht dat er later deze week meer duidelijkheid komt. The Saints willen snel handelen, om te voorkomen dat Broja in de belangstelling van andere clubs komt te staan, verzekert het medium.

Bij The Blues ligt de aanvaller nog vast tot medio 2026. Gezien de moordende concurrentie bij Chelsea lijkt Broja op weinig speelminuten te hoeven rekenen onder manager Thomas Tuchel. Volgens het dagblad zouden de fans van de Londense club graag zien dat de international van Albanië in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een kans krijgt. In de afgelopen jaren groeiden jeugdexponenten zoals Mason Mount, Reece James, Trevoh Chalobah en Callum Hudson-Odoi tot vaste leden in de selectie van de hoofdmacht uit.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!