Nieuws

Bakayoko op zijn plek bij PSV: 'Vond het niet heel verrassend dat PSG mij wilde'

Bakayoko op zijn plek bij PSV: 'Vond het niet heel verrassend dat PSG mij wilde'

20 mei - 12:18 Laatste update: 12:37

Johan Bakayoko keek niet verbaasd op toen Paris Saint-Germain hem afgelopen winter naar Frankrijk wilde halen. De aanvaller kwam het ook niet verkeerd uit dat Cody Gakpo en Noni Madueke begin dit jaar vertrokken naar het buitenland.

Bakayoko werd afgelopen jaar uitgeroepen tot talent van het jaar in de Keuken kampioen Divisie. Dit seizoen begon de Belg op de bank bij het eerste, maar na de winter staat hij wekelijks in de basis. De aanvaller was ook niet verbaasd dat PSG hem afgelopen winter naar Frankrijk wilde halen. "Nee, eigenlijk vond ik het niet heel verrassend dat PSG mij wilde hebben", vertelt Bakayoko tegenover Elfvoetbal. "Ik was voorafgaand aan het WK voor het grote publiek misschien nog niet zo bekend, maar ik weet van mezelf wat ik kan en ook waar mijn kwaliteiten liggen. Andere clubs herkennen die ook. Het is heel mooi als zo’n topclub interesse heeft, maar ik blijf voorlopig bij PSV en wil mezelf hier blijven ontwikkelen."

Het vertrek van Gakpo en Madueke kwam de Belgisch international ook niet verkeerd uit. "Ik weet niet hoe mijn situatie bij PSV nu was geweest als Gakpo en Madueke hier nog waren. Maar het is nu eenmaal zo gelopen dat zij vertrokken en ik vaker in de basis sta. Het kan snel gaan en ik kan mezelf eigenlijk alleen maar voornemen om stappen vooruit te blijven maken, wat er ook om mij heen speelt of wie er vertrekken of komen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie