Van de Kerkhof-broers zien 'matig PSV' en nieuwe degradatiekandidaat

Van de Kerkhof-broers zien 'matig PSV' en nieuwe degradatiekandidaat

17 januari - 11:55 Laatste update: 13:45
Eredivisie 0 Reacties

De overwinning van PSV op bezoek bij FC Groningen heeft geen indruk gemaakt op René en Willy van de Kerkhof. De coryfeeën van de Eindhovense club vonden het spel erg matig en blikken vooruit op de topper tegen Ajax, die zondagmiddag op het programma staat.

Tegenover Omroep Brabant bespreken de broers de wedstrijd van PSV. "Het was een heel zuinige zege, heel matig. De PSV'ers zullen niet moe zijn geworden." Hoewel het spel René niet kon bekoren, gaat het vizier op zondag. "PSV had meer moeten laten zien, vooral in balbezit. Maar goed, drie punten en nu op naar de topper van zondag tegen Ajax."

Willy ziet weinig problemen voor de midweekse bekerontmoeting die op het programma staat. "Telstar mag natuurlijk geen probleem zijn. We moeten gewoon naar de volgende ronde."

Willem II
Over de provinciegenoot uit Tilburg maken de broers zich grote zorgen. "Het was dramatisch hoe Willem II tegen PEC Zwolle voetbalde." Daarnaast ziet Willy het somber in voor de Tricolores. "Willem II gaat het heel moeilijk krijgen en kan weleens bij de onderste twee belanden. Ik denk dat het inmiddels twaalf uur is geweest, daar in Tilburg. " Zijn broer vult hem aan: "Kwalitatief staat er geen sterk Willem II op het veld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie