'Danilo na komst Brobbey op weg naar de uitgang: Championship-belangstelling'

'Danilo na komst Brobbey op weg naar de uitgang: Championship-belangstelling'

17 januari - 11:42
Eredivisie 0 Reacties

Danilo lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax. Doordat Brian Brobbey is gehuurd van RB Leipzig én Sébastien Haller voor de Braziliaan staan in de pikorde, lijkt hij niet meer op veel speeltijd te hoeven rekenen onder trainer Erik ten Hag. Volgens een regionale tak van The Daily Mail is er Championship-belangstelling van Hull City voor de spits.

The Tigers zijn naarstig op zoek naar doelpunten. Na 25 wedstrijden in het Championship staat de ploeg op de negentiende plaats en trof het slechts twintig keer doel. Volgens het medium Hull City Mail is de club geïnteresseerd in de diensten van Danilo. 'Het contract van de aanvaller verloopt deze zomer en hij heeft toestemming gekregen de Amsterdamse gigant deze maand te verlaten', schrijft de lokale krant.

Het is niet duidelijk of Danilo welwillend staat tegenover een transfer naar het tweede niveau van Engeland. Vitesse werd eerder deze maand nadrukkelijk gelinkt aan de op het derde plan geraakte aanvaller. Afgelopen zondag bij de wedstrijd tegen FC Utrecht (0-3 zege) ontbrak hij in de selectie van Ajax.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie