Wéér gaat het mis: Den Bosch-fans gooien vuurwerk op het veld bij De Graafschap

19-05-2023 21:20 Laatste update: 21:27

Er is opnieuw een wedstrijd stilgelegd op de Nederlandse voetbalvelden. Dit keer is dit het geval tijdens het duel tussen De Graafschap en FC Den Bosch. De uitsupporters gooiden vuurwerk op het veld.

Net na het begin van de tweede helft achtte het uitvak van Den Bosch het nodig om vuurwerk op het veld te gooien, in de wetenschap dat een wedstrijd volgens de aangescherpte maatregelen van de KNVB dan gestaakt moet worden. Scheidsrechter Martijn Vos kan niet anders dan de clubs mee naar binnen nemen.

De wedstrijd is stilgelegd met een 2-0 voorsprong voor De Graafschap. Voor één man in het bijzonder is het tot nu toe een prachtige wedstrijd. Siem de Jong, die zijn laatste wedstrijd speelt als profvoetballer, nam beide goals voor zijn rekening. Na een 'afkoelperiode' van ongeveer tien minuten is de wedstrijd inmiddels weer hervat.