Nieuws

Oude bekende met Feyenoord-verleden strijkt opnieuw neer bij FC Twente

Oude bekende met Feyenoord-verleden strijkt opnieuw neer bij FC Twente

17-01-2022 11:33

Kamohelo Mokotjo maakt na een absentie van 4,5 jaar mogelijk zijn rentree in de Eredivisie. De dertigjarige middenvelder traint mee bij FC Twente en hoopt een contract af te dwingen.

Sinds zijn vertrek bij MLS-club FC Cincinnati is Mokotjo transfervrij. Tegenover TC/Tubantia bevestigt technisch directeur Jan Streuer de proefperiode. "Mokotjo is een goede speler, en we gaan nu kijken hoe fit hij is", tekent het dagblad op. Tussen 2014 en 2017 speelde The General al eerder voor de club uit Overijssel.

"Misschien valt het honderd procent mee, en misschien ook niet. We hebben geen haast, omdat hij geen contract heeft. We gaan het rustig bekijken." De Zuid-Afrikaan speelde eerder voor onder meer Feyenoord en Brentford en kwam in anderhalf jaar tijd bij de club uit de Verenigde Staten tot 22 competitieduels.

Er lijken de nodige mutaties in de zomer plaats te vinden op het middenveld van de Tukkers. Michal Sadílek en Michel Vlap keren na afloop van het seizoen terug naar hun eigenlijke werkgevers (PSV en Anderlecht), Wout Brama en Jesse Bosch beschikken over een aflopend contract en Afrika Cup-deelnemer Ramiz Zerrouki staat in de belangstelling van diverse clubs. "We weten niet hoe het met hun verder gaat met het oog op volgend seizoen", besluit de beleidsbepaler.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie