Transfernieuws

'Kökcü kan zelfde stap maken als Slot: Spurs zoeken toenadering tot aanvoerder'

'Kökcü kan zelfde stap maken als Slot: Spurs zoeken toenadering tot aanvoerder'

19-05-2023 18:41 Laatste update: 18:46
1

Orkun Kökcü staat in de serieuze belangstelling van Tottenham Hotspur. Volgens 1908.nl is de aanvoerder van Feyenoord intensief gescout en kan hij een mogelijk zelfde stap maken als trainer Arne Slot.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium heeft Tottenham Hotspur Kökcü het afgelopen jaar intensief gescout en is de clubleiding overtuigd geraakt om hem aan de club toe te voegen. In de voorbije dagen zijn de eerste gesprekken zelfs al gevoerd met de aanvoerder van Feyenoord en zijn management. De Londenaren hebben zich echter nog niet bij de Rotterdammers gemeld.

Naar verluidt mikt Feyenoord op een transfersom van veertig miljoen euro voor Kökcü, die volgens 1908.nl ook in de belangstelling staat van Arsenal, Manchester United, Liverpool, Brighton & Hove Albion, Aston Villa, Wolverhampton Wanderers, Nottingham Forest én Leicester City. Uiteindelijk bepaalt de speler zelf naar welke club hij gaat.

Dat Tottenham juist nu bij het management van Kökcü aanklopt is opmerkelijk. In de afgelopen dagen werd ook Feyenoord-trainer Slot nadrukkelijk met de club in verband gebracht. Beide partijen zouden al met elkaar hebben gesproken en dat gesprek zou 'positief' zijn verlopen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!