Transfernieuws

Update: 'Slot en Tottenham Hotspur houden positief gevoel over aan eerste gesprek'

Update: 'Slot en Tottenham Hotspur houden positief gevoel over aan eerste gesprek'

19-05-2023 16:00 Laatste update: 16:00
4

De interesse van Tottenham Hotspur in Arne Slot wordt steeds concreter. The Athletic-journalist David Ornstein weet dat de Feynoord-trainer hoog op het wensenlijstje staat in Noord-Londen. De eerste gesprekken zouden inmiddels al gevoerd zijn. 

Na het kampioenschap van Feyenoord neemt de interesse in Slot toe. Tottenham is een van de clubs die de Feyenoord-trainer zou willen inlijven. "Hij is de sterkste kandidaat en Tottenham zou hem graag bij de club zien", aldus Ornstein in de podcast van United-legende Rio Ferdinand.

"Natuurlijk wil Feyenoord hem graag behouden en hebben ze hem ook een nieuw contract aangeboden", vervolgt de journalist van The Athletic. "Maar dat contract is natuurlijk relatief klein vergeleken met de Engelse bedragen en hij zal zich afvragen hoeveel kansen er in de Premier League nog voorbij zullen komen."

Ornstein verwacht niet dat Slot nog lang bij Feyenoord zal blijven. "Je weet ook niet of ze nog successen gaan behalen, want PSV en Ajax zullen sterker terug gaan komen. Slot is duidelijk een grote kandidaat voor Spurs en veel mensen uit de voetbalwereld denken dat hij de job gaat krijgen", besluit hij.

Update: De Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio meldt dat Tottenham Hotspur en Arne Slot ook hun eerste gesprek al gevoerd hebben. Beide partijen zouden een goed gevoel hebben overgehouden aan de ontmoeting. Het is dus allesbehalve uitgesloten dat de Feyenoord-trainer de nieuwe manager wordt bij de Londenaren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!