Nieuws

Opmerkelijk: deel van Feyenoord-selectie boekt trip naar Ibiza vóór Vitesse-thuis

Opmerkelijk: deel van Feyenoord-selectie boekt trip naar Ibiza vóór Vitesse-thuis

18 mei - 15:53

Een deel van de selectie van Feyenoord heeft een trip geboekt naar Ibiza, meldt 1908.nl. Dat is opmerkelijk te noemen, aangezien deze vakantie in de week van de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse wordt gehouden.

Feyenoord werd afgelopen zondag landskampioen van Nederland en dat willen ze in Rotterdam weten ook. De afgelopen dagen stonden in het teken van de kampioensfestiviteiten, met feest in De Kuip en een aansluitend privéfeest, de huldiging op de Coolsingel, een feest voor familie en vrienden en aansluitend nog een personeelsfeest.

Vanaf donderdag is de focus van Feyenoord weer op de Eredivisie verlegd, maar die is maar van korte duur. Een deel van de selectie vliegt na de uitwedstrijd tegen FC Emmen naar Ibiza om van een korte vakantie te genieten.

1908.nl rept van een 'ongeveer 48-uur durende reis', waarna de vakantievierende selectiespelers zich weer op het trainingscomplex melden. Daarna gaat de focus weer op de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Vitesse. De Arnhemmers kunnen in theorie nog worden veroordeeld tot de nacompetitie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s