Transfernieuws

'Dortmund wil snel handelen om Álvarez uit handen van concurrentie te houden'

'Dortmund wil snel handelen om Álvarez uit handen van concurrentie te houden'

18-05-2023 12:46

Borussia Dortmund hoopt Ajax-middenvelder Edson Álvarez snel aan de selectie toe te voegen, meldt BILD. Die Borussen willen snel handelen omdat ze bang zijn dat de Mexicaan naar concurrent Bayern München trekt.

De clubleiding van Bayern München heeft op 30 mei een bijeenkomst, waarin in onder andere transferzaken worden besproken. Eén van die zaken is de Álvarez-case. Volgens BILD is Der Rekordmeister dan ook nog niet concreet voor de controleur, maar vindt het hem wel een zeer interessante speler.

Dat geeft Dortmund op zijn beurt weer de kriebels en dus hebben zij er belang bij om snel te handelen. De huidige nummer twee uit de Bundesliga zou daarom snel toe willen slaan en een akkoord met Álvarez willen bereiken voordat Bayern toenadering kan zoeken. Volgens het Duitse medium verlangt Ajax zo’n vijftig miljoen euro voor hun middenvelder, die nog tot 2025 vast ligt in Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!