Nieuws

Van Hanegem baalt niet van afgeketste Bazoer-deal: 'Dat kan niet bij elke club'

Van Hanegem baalt niet van afgeketste Bazoer-deal: 'Dat kan niet bij elke club'

17-01-2022 09:02

Willem van Hanegem betreurt de mislukte poging van Feyenoord om Riechedly Bazoer naar de club te halen allerminst. Volgens De Kromme past de libero van Vitesse niet in Rotterdam-Zuid.

De mogelijke overgang van Bazoer naar Feyenoord domineerde het nieuws afgelopen week, zag Van Hanegem. 'Een goede speler, dat zag je zaterdag ook weer, maar of hij dé speler voor Feyenoord is, daar heb ik mijn twijfels over', aldus de ras-Feyenoorder in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

'Ik vraag me af of hij wel bij deze club past. Gek is dat, hè?', vervolgt hij. 'Het is een gevoel, niet gebaseerd op zijn voetbaltechnische kwaliteiten of omdat hij ooit bij Ajax heeft gespeeld, dat laatste interesseert mij niets. Maar hij doet wat hij wil als speler, heeft in Arnhem echt alle vrijheid. Daar duikt hij net zo makkelijk op als linkerspits of als rechtsback. Dat kan echt niet bij elke club.'

Bazoer stond nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord, maar naar alle waarschijnlijkheid maakt hij het seizoen in Arnhem af. Zelf stelde hij na het duel met Feyenoord (0-1) al dat het momenteel 'stil' is tussen de clubs. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!