Nieuws

Dilrosun stipt verschil Ajax en Feyenoord aan: 'Als je uit Rotterdam komt...'

Dilrosun stipt verschil Ajax en Feyenoord aan: 'Als je uit Rotterdam komt...'

18-05-2023 10:40
2

Volgens Javairô Dilrosun zijn de verschillen tussen Ajax en Feyenoord duidelijk merkbaar. Ook noemt de aanvaller van de Rotterdammers het kantelpunt in de titelstrijd.

Bij Kick ’t Met van Ziggo Sport blikt Dilrosun terug op de kraker in de Johan Cruijff Arena tussen Ajax en Feyenoord. "Eerst maakten zijn 2-1, toen dacht ik: deze mannen gaan ons nakken", aldus de aanvaller. Uiteindelijk wist Feyenoord alsnog te winnen door een goal van Lutsharel Geertruida. "Toen wisten we: als we dit nog uit handen geven..."

Dilrosun kan als geen ander de verschillen tussen Ajax en Feyenoord bescrhrijven. "Ik heb in de jeugd bij Jaxie (Ajax, red.) gespeeld, ik ben in Amsterdam opgegroeid." Toen hij deze zomer de overstap maakte naar Feyenoord, merkte hij al snel hoe bijzonder Feyenoord is. "De eerste paar dagen voelde ik al: deze club is echt warm", aldus Dilrosun. "De fans zijn echt gek op de club. Als je uit Rotterdam komt, ben je voor Feyenoord. Sommige mensen uit Damsko (Amsterdam, red.) zijn niet voor Jaxie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!