Transfernieuws

Ultee grapt na Flemming-nieuws: 'Hebben hem vastgebonden, komt stadion niet uit'

Ultee grapt na Flemming-nieuws: 'Hebben hem vastgebonden, komt stadion niet uit'

16-01-2022 21:33

Millwall heeft zich bij Fortuna Sittard gemeld voor Zian Flemming. De Limburgers zijn echter niet akkoord gegaan met een eerste aanbod uit Engeland. Trainer Sjors Ultee benadrukt dat hij Flemming niet kwijt wil, maar weet dat hij daar niet alleen over gaat.

Voetbal International meldde recent dat Millwall een bod van 1,3 miljoen euro heeft neergelegd voor Flemming. Fortuna wil echter meer geld zien. "We hebben hem vastgebonden, hij komt het stadion niet uit", grapt Ultee voor de camera van ESPN. "Ook na de wedstrijd niet, hij blijft hier gewoon slapen. We laten hem niet gaan."

"Als er heel veel geld geboden wordt, weet ik ook hoe voetbal werkt. Als trainer kijk je vooral naar de korte termijn", vervolgt Ultee. "We hebben Zian heel hard nodig. Als het aan mij ligt, blijft hij hier, welk bedrag er ook geboden wordt. Maar zo simpel werkt voetbal niet."

Afgelopen zomer waren ook meerdere clubs in de markt voor Flemming. Van een transfer kwam het toen echter niet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!