Interview

Jong Oranje-uitblinker niet helemaal tevreden: 'Ik heb mixed feelings, eigenlijk'

Jong Oranje-uitblinker niet helemaal tevreden: 'Ik heb mixed feelings, eigenlijk'

08-10-2021 22:08

Ian Maatsen heeft 'mixed feelings' na het gelijkspel van Jong Oranje bij Jong Zwitserland. De Nederlandse talenten keken ruim een uur tegen een 2-0 achterstand aan, maar wisten een comeback te maken.

Maatsen was vrijdagavond belangrijk voor Jong Oranje. Alle goals van de ploeg kwamen namelijk voort uit zijn corners. Toch is hij niet tevreden na de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Zwitserland. "Ik heb mixed feelings, eigenlijk", vertelt Maatsen voor de camera van ESPN. "Een punt is beter dan niks. We moeten leren van de verbeterpunten die aan het licht kwamen. De goede punten moeten we meenemen naar dinsdag."

Dan staat de wedstrijd tegen Jong Wales namelijk op het programma. Het duel wordt afgewerkt in De Goffert. Momenteel staat Jong Oranje op de vierde plek in de EK-kwalificatiepoule. De ploeg van Van de Looi heeft echter een wedstrijd minder gespeeld dan alle andere landen in de groep.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!