Reactie

'Revanchegevoelens' bij PSV voor topper: 'Maar daarna gaat blik pas op Ajax'

'Revanchegevoelens' bij PSV voor topper: 'Maar daarna gaat blik pas op Ajax'

16-01-2022 20:58

Armando Obispo denkt nog niet aan de topper tegen Ajax van volgende week. De verdediger won met PSV bij FC Groningen (0-1), waardoor de Eindhovenaren in ieder geval een week lang aan kop staan in de Eredivisie

Na de wedstrijd bij Groningen krijgt Obispo de vraag of hij uitkijkt naar de wedstrijd tegen Ajax. Dat ontkent de verdediger, omdat PSV eerst nog een bekerwedstrijd speelt tegen Telstar. "De focus lag op Groningen en die gaat nu op het bekertoernooi", vertelt Obispo bij Voetbal International. "Pas daarna gaat de blik op Ajax."

De linkspoot vertelt wel wat zijn verachtingen van de topper zijn. "Het is fijn dat we bovenaan staan en er als koploper aan beginnen, maar de resultaten van vandaag zeggen niet veel over de vorm. Het zijn wedstrijden op zich. Of we revanchegevoelens hebben? Uiteraard." De wedstrijd tussen PSV en Ajax wordt volgende week zondag om 14.30 uur gespeeld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!