Nieuws

'Ajax zocht inderdaad contact met Blind, maar niet over een terugkeer als speler'

'Ajax zocht inderdaad contact met Blind, maar niet over een terugkeer als speler'

16-05-2023 18:14

Ajax heeft Daley Blind toch echt benaderd, maar niet voor een terugkeer als speler. Klaas-Jan Huntelaar is benieuwd naar hoe de linksback zijn toekomst na zijn spelerscarrière ziet.

Vrijdagochtend bracht De Telegraaf het nieuws over Blind. De verdediger zijn benaderd door zijn oude club, maar ook door het Royal Antwerp FC van Mark Overmars. Nu blijkt dat inderdaad te kloppen, maar er zit wel een belangrijke kwinkslag aan.

"Klaas-Jan Huntelaar heeft wel contact gezocht met Blind over een terugkeer naar Ajax. Niet als speler voor het komende seizoen, maar voor een rol na zijn loopbaan als speler binnen de club", vertelt commentator Mark van Rijkswijk tijdens de wedstrijd tussen FC Groningen en Ajax (2-3). Daarnaast zou Blind ook al bezig zijn met het vinden van een moment om afscheid te nemen van de fans in de Johan Cruijff Arena.

Blind zelf heeft zich nog niet uitgelaten over hoe hij naar de situatie kijkt, maar vader Danny Blind deed dat wel. Volgens hem staat zoon Daley altijd open voor een terugkeer naar zijn oude liefde, maar is er van Ajax-interesse ‘nul komma nul bekend’. Blind is in ieder geval voornemens om Bayern München aankomende zomer te verlaten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!