Nieuws

Lang reageert op online haat: 'Sommigen van jullie internethelden gaan te ver man'

Lang reageert op online haat: 'Sommigen van jullie internethelden gaan te ver man'

15-05-2023 23:23 Laatste update: 23:24

Noa Lang is opnieuw slachtoffer geworden van online haat. De Oranje-international laat weten dat de maat vol is voor hem, nadat hij een naar bericht kreeg over zijn pasgeboren zoontje. 

Lang ontving een walgelijk bericht via Instagram, nadat de trotse vader een foto deelde met zijn zoontje. 'Iedereen hoopt dat dat beest sterft', kreeg de Oranje-international als reactie. Lang wilde direct korte metten maken met de belager en deelde een bericht op zijn stories. 'Op mij haten is geen probleem, maar sommige van jullie internethelden gaan te ver man', aldus de ex-Ajacied.

Alderweireld, die in het verleden eveneens actief was voor Ajax, kreeg onlangs ook te maken met online haat. Ook bij hem was de haat gericht naar zijn dierbaren. 'Deze week is uw dochter vermist' en 'Uw familie sterft' waren berichten die de verdediger van Royal Antwerp ontving. 'Ik kan best wel wat verdragen, maar mijn familie bedreigen gaat er ver over', reageerde Alderweireld op de heftige haatberichten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!