Transfernieuws

'Van de Beek is stellig en laat interesse van Newcastle United voor wat het is'

'Van de Beek is stellig en laat interesse van Newcastle United voor wat het is'

16-01-2022 15:12

Donny van de Beek heeft geen trek in een overstap naar Newcastle United. Het degradatievoetbal van de Magpies zou voor de Nederlander reden zijn om niet die kant op te trekken.

De steenrijke club uit het noordoosten van Engeland zou interesse hebben in de diensten van Van de Beek, maar de voormalig Ajacied heeft volgens The Telegraph bedankt voor de eer. De huurdeal die The Magpies voor ogen hadden, gaat dus niet door.

Onderin de Premier League voetballen is namelijk niet iets waar Van de Beek trek in heeft. Na het gelijkspel tegen Watford (1-1) staat Newcastle nog altijd in de degradatiezone en dus mag verwacht worden dat het komende jaar in het teken staat van overleven voor de zwartwitten.

Voor Van de Beek moet zich echter wel snel een oplossing aandienen, aangezien hij op een zijspoor zit bij Manchester United. Ralf Rangnick, zijn manager, heeft nog niet vaak gebruik gemaakt van de diensten van de middenvelder uit Nijkerkerveen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!