Nieuws

Vorm heeft duidelijke boodschap: 'Zonde als hij naar Ajax teruggaat'

Vorm heeft duidelijke boodschap: 'Zonde als hij naar Ajax teruggaat'

16-01-2022 14:50 Laatste update: 16:16

Michel Vorm vindt dat Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur moet blijven en niet moet zwichten voor de belangstelling van Ajax. De voormalig doelman speelde samen met de international van Oranje bij The Lilywhites.

Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN bespreekt Vorm eeen eventuele transfer van Bergwijn, die in de nadrukkelijke belangstelling van de regerend landskampioen van Nederland staat. "Het is een heel goede speler."

"Ik zou het zonde vinden als hij nu terug zou gaan. Steven is in een moeilijke periode bij Tottenham gekomen. Pochettino eruit, Mourinho erin, Mourinho eruit, Conte erin. Hij heeft zichzelf nog niet kunnen laten zien, ook door blessures."

Desalniettemin begrijpt de oud-doelman waarom Bergwijn een vertrek naar een andere club zou overwegen. "Conte wil op een bepaalde manier voetballen. Dat past misschien minder bij hem. In dat opzicht begrijp ik het wel. Ik vind het wel echt jammer. Hij is een goede speler en een goede jongen. Ik denk dat Tottenham nog veel plezier aan hem kan beleven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!