Reactie

Danny Blind fronst wenkbrauwen na Ajax-nieuws: 'Bij ons nul komma nul van bekend'

Danny Blind fronst wenkbrauwen na Ajax-nieuws: 'Bij ons nul komma nul van bekend'

13-05-2023 17:52 Laatste update: 18:01

Van de verzoeningspoging van Ajax met Daley Blind is niets waar, stelt Danny Blind. De vader van de verdediger van Bayern München geeft aan dat er geen contact is geweest tussen de twee partijen, maar dat zijn zoon er wel open voor zou staan.

Vrijdagmorgen bracht De Telegraaf het verrassende nieuw dat Klaas-Jan Huntelaar met Blind zou hebben gesproken over een terugkeer bij Ajax. Vader Danny ontkracht de berichtgeving. "De kranten… Het zou mooi zijn als het idee er überhaupt zou zijn, maar bij ons is er nul komma nul van bekend", klinkt het in de uitzending van Ziggo Sport.

Of zoon Daley open zou staan voor een terugkeer in de Johan Cruijff Arena? "Hij is een Ajacied en is ooit teruggekomen om het af te maken. Dus open staat hij er altijd voor", stelt Danny, die ook wordt gevraagd naar de interesse van Royal Antwerp FC. "Dat was van de winter ook al zo, maar mijn bezoek bij Antwerp had daar nul mee van doen. Ik ken Mark (Overmars, red.) gewoon goed en we zijn op goede voet met elkaar", besluit hij.

Blind zat zaterdagmiddag de gehele wedstrijd op de bank bij Bayern München. De verdediger zag Der Rekordmeister met liefst 6-0 van Schalke 04 winnen en Noussair Mazraoui scoren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!