'Pikante Londense belangstelling voor transfervrije Diego Costa'

'Pikante Londense belangstelling voor transfervrije Diego Costa'

Diego Costa maakt mogelijk een bijzonder opvallende transfer. De aanvaller is transfervrij doordat hij zijn contract bij het Braziliaanse Atlético Mineiro heeft ontbonden. Arsenal geldt als geïnteresseerde partij om zich te verzekeren van zijn diensten.  

Volgens GOAL willen The Gunners de aanvaller contracteren in de zoektocht naar een nieuwe aanvaller. Het medium verzekert dat de ploeg van manager Mikel Arteta 'informeel overleg' heeft gepleegd met Costa. Door de aflopende contracten van Alexandre Lacazette en Eddie Nketiah én de gebrouilleerde relatie die Pierre-Emerick Aubameyang onderhoudt met de club, is Arsenal naarstig op zoek naar versterkingen.

GOAL weet dat er nog geen sprake is van een officieel voorstel. Daarnaast houdt Corinthians de ontwikkelingen ook nauwlettend in de gaten. Een eerdere aanbieding van La Liga-laagvlieger Cádiz is afgewezen door Costa. Costa kwam eerder - met veel succes - uit voor Chelsea. De beresterke Braziliaan kwam in 89 optredens namens The Blues tot 52 treffers in de Premier League. Hij won in zijn tijd bij de Londenaren onder meer twee landstitels.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie