Veerman begint op de bank bij PSV, na 3,5 jaar basisplaats voor Romero

Veerman begint op de bank bij PSV, na 3,5 jaar basisplaats voor Romero

16 januari - 13:30
Eredivisie 0 Reacties

PSV-trainer heeft een basisplaats ingeruimd voor Maximiliano Romero voor het duel met FC Groningen dat om 14.30 uur begint in de Euroborg. Topaankoop Joey Veerman begint op de bank bij de Brabanders. Bij de gastheren zit Melayro Bogarde voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

Romero werd in juli 2018 overgenomen van het Argentijnse Vélez Sarsfield en begint nu ruim 3,5 jaar na zijn komst voor het eerst in de basis. In de afgelopen jaren werd de aanvaller veelvuldig geteisterd door blessureleed. Daarnaast werd hij in het seizoen 2019/2020 voor een jaar uitgeleend aan zijn vorige werkgever. Door de absentie van Eran Zahavi (die wil vertrekken bij PSV), mag hij nu voor het eerst vanaf het begin starten.

Joey Veerman verhuisde begin januari voor een slordige zes miljoen euro van sc Heerenveen naar Eindhoven. Schmidt laat de spelverdeler op de bank beginnen. Hij is fit genoeg om minuten te maken. Zowel Jordan Teze als Armando Obispo beginnen vanaf de eerste minuut bij PSV, waardoor Phillipp Mwene kind van de rekening is geworden en op de bank begint.

Bij de thuisploeg zit aanwinst Bogarde op de bank. Vrijdag werd bekend dat de talentvolle verdediger annex middenvelder voor de rest van het seizoen wordt gehuurt van TSG Hoffenheim. Bij de Bundesliga-club kwam de jongeling amper aan de bak. Michael de Leeuw moet als spits voor de doelpunten zorgen voor de Trots van het Noorden

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie