Martial en Rangnick op ramkoers na vermeende werkweigering van Fransman

Martial en Rangnick op ramkoers na vermeende werkweigering van Fransman

16 januari - 13:16 Laatste update: 15:40
Premier League 0 Reacties

Ralf Rangnick en Anthony Martial liggen op ramkoers. De aanvaller ontbrak volgens de interim-manager van Manchester United in de selectie, omdat hij weigerde te spelen voor The Red Devils. De Fransman zelf houdt er een andere lezing op na.

Op de persconferentie na afloop van het spektakelstuk tussen Aston Villa en Manchester United (2-2) gaf Rangnick opheldering over de absentie van Martial, die ontbrak op de reservebank. "Hij wilde niet in de selectie zitten. Dat is de reden dat hij besloten heeft om niet met ons af te reizen gisteren (vrijdag, red.)."

Martial bijt van zich af op Instagram en reageert verbolgen op de uitlatingen van de Duitse manager. 'Ik zal nooit weigeren om te spelen voor Manchester United. Ik ben hier nu zeven jaar en ik heb mij nog nooit respectloos opgesteld. Dit zal ik nooit doen, niet naar de club en niet naar de fans toe', schrijft de aanvaller.

Begin december maakte Philippe Lamboley, zaakwaarnemer van Martial, bekend dat de aanvaller wilde vertrekken bij United, op zoek naar een club waar hij meer kans op speelminuten heeft. Dit seizoen komt de 26-jarige aanvaller zelden in actie namens The Mancunians. De ophef die ontstaan is zal er wellicht voor zorgen dat een mogelijke transfer in een stroomversnelling komt. Eerder leek Sevilla de beste papieren te hebben om zich te verzekeren van de diensten van de spits.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie