Transfernieuws

'Huntelaar polst Blind voor terugkeer bij Ajax, ook Overmars voerde een gesprek'

'Huntelaar polst Blind voor terugkeer bij Ajax, ook Overmars voerde een gesprek'

12-05-2023 06:53 Laatste update: 06:58
2

Klaas-Jan Huntelaar heeft Daley Blind gepolst of hij warm loopt voor een terugkeer naar Ajax, meldt De Telegraaf. De Amsterdammers krijgen daarbij concurrentie van het Royal Antwerp FC van Marc Overmars.

Het verhaal van Blind is bekend. De linkerverdediger kreeg het aan de stok met een delegatie binnen Ajax, waaronder toenmalig trainer Alfred Schreuder, waardoor hij zijn contract liet ontbinden. De honderdvoudig Oranje-international vertrok transfervrij naar Bayern München, maar daar zijn de speelminuten schaars.

Het contract van Blind loopt komende zomer af bij Der Rekordmeister, en dus is hij opnieuw transfervrij. Volgens de ochtendkrant hoopt Ajax op een verzoening met de verdediger. Huntelaar heeft Blind gevraagd of hij open staat voor een terugkeer in de Johan Cruijff Arena.

De Amsterdammers krijgen concurrentie uit een bekende hoek: het Nederlands getinte Royal Antwerp sprak al met Blind. Overmars zou een plekje hebben gereserveerd in de selectie van de club uit de Belgische havenstad. Het is overigens niet de eerste keer dat de international aan een overstap naar Antwerp wordt gelinkt. Afgelopen zomer deed Overmars ook al een poging om de routinier naar de club te halen. Hoe Blind zelf in de kwestie staat, is nog onbekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!