Dybala na boze blik: 'Er is veel gebeurd waar ik het liever niet over heb'

Dybala na boze blik: 'Er is veel gebeurd waar ik het liever niet over heb'

16 januari - 12:51 Laatste update: 12:59
Serie A 0 Reacties

Paulo Dybala heeft zijn contract dat medio 2022 afloopt bij Juventus nog altijd niet verlengd. De Argentijnse sterspeler baarde opzien door zijn manier van juichen na zijn openingstreffer tegen Udinese, in de wedstrijd die De Oude Dame zaterdag uiteindelijk met 2-0 won. Hij hekelt de moeizame onderhandelingen met Juventus en heeft het 'liever niet' meer over wat er tussen hem en de club is voorgevallen.

Na zijn doelpunt keek Dybala langdurig met een boze blik richting de tribunes. Toeval of niet: het was de plek waar beleidsbepalers Pavel Nedved en Maurizio Arrivabene zaten. Tegenover DAZN reageerde de aanvallende middenvelder na afloop. "Ik hoef mij hier niet meer te bewijzen. De club en de coach mogen altijd een beroep op mij doen. In februari praten de club en ik verder", vertelde hij aan DAZN.  

Dat hij met zijn manier van vieren een statement zou willen maken over de moeizame contractonderhandelingen, ontkent hij. "Ik had een vriend uitgenodigd voor deze wedstrijd en ik zocht hem op de tribune. Helaas kon ik hem niet vinden." Het aflopende contract van Dybala is voer voor constante speculaties aangaande zijn toekomst in de Italiaanse media.  

"Er wordt veel gezegd en geschreven. Er is veel gebeurd waar ik het liever niet over heb", besluit Dybala enigszins cryptisch. Tegenover het medium reageert Massimiliano Allegri ook kort op het veelbesproken moment. "Er zat niemand op de tribune, naar wie keek hij dan? Hij dacht misschien dat het vol zat." 
 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie