Nieuws

Hake over Ihattaren-interesse: 'Een hele goede speler, hij past in het plan'

Hake over Ihattaren-interesse: 'Een hele goede speler, hij past in het plan'

16 January - 12:35 Laatste update: 15:40
0

René Hake wil zich niet uitlaten over de vermeende interesse van FC Utrecht in Mohamed Ihattaren. Hij verwijst naar directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. Over Maarten Paes wilde de oefenmeester wel bevestigen dat hij op weg is naar de uitgang bij de Domstedelingen.  

Deze week sijpelde door dat FC Utrecht Ihattaren voor anderhalf jaar wil huren van Juventus. Nadat een huurperiode bij Sampdoria jammerlijk mislukte voor de jongeling, werkt hij inmiddels in samenwerking met Gerald Vanenburg aan zijn rentree als profvoetballer. Voor de camera van ESPN hield Hake zich op de vlakte over de mogelijke komst van de tiener. "Die vraag moet je niet aan mij stellen. Daar is Jordy (Zuidam, red.) voor."

Hake ziet wel een rol weggelegd voor Ihattaren bij de nummer zeven van de Eredivisie. "Ik vind het een hele goede speler, dus dan past hij sowieso in het plan. Ik heb geen idee. Ik kan er niks over zeggen."

Een mogelijke transfer voor Paes lijkt niet uitgesloten. De goalie staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Dalles, uitkomend in de MLS. "Ik heb begrepen dat daar wat speelt, daarom is hij er vandaag niet bij", reageert Hake. Fabian de Keijzer, exponent uit de eigen jeugdopleiding, werd eerder gebombardeerd tot eerste keuze onder de lat bij Utrecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie