Harde kern Heracles haalt verhaal om vroege terugkeer veelbesproken Vloet

Harde kern Heracles haalt verhaal om vroege terugkeer veelbesproken Vloet

16 januari - 12:15 Laatste update: 15:40
Eredivisie 0 Reacties

De harde kern van Heracles Almelo heeft na afloop van het duel tussen de Almeloërs en NEC de spelersbus opgewacht. Ze haalden verhaal over de terugkeer van Rai Vloet bij de thuisploeg, na zijn betrokkenheid bij een noodlottig verkeersongeval.

In de nacht van 13 op 14 november 2021 veroorzaakte Vloet een ongeluk op de A4 waarbij een vierjarig jongetje om het leven kwam. Vorige week besloot Heracles dat hij terugkeerde bij de club. Dat was opmerkelijk, aangezien op diezelfde dag de NRC schreef dat de 26-jarige middenvelder de bestuurder ten tijde van de fatale aanrijding én hij onder invloed was van alcohol.

Via Facebook liet de supportersgroepering Vak'74 al blijken niet te spreken te zijn over de vroege terugkeer van Vloet, nog voordat de rechter zich over de zaak gebogen heeft. 'Tot onze grote schrik blijkt dat Rai Vloet toch geselecteerd is voor de uitwedstrijd in Nijmegen, ondanks alle walgelijke details en berichtgeving omtrent dit onderwerp van afgelopen week', schreef de vereniging op het sociale medium.

Volgens RTV Oost waren er tijdens de confrontatie tussen algemeen directeur Rob Toussaint van Heracles en de fans 'af en toe een paar stemverheffingen', maar ging het gesprek er voor de rest 'vriendelijk' aan toe. De omroep weet dat Vloet zelf niet bij de bus aanwezig was.

Vloet keerde na een uur terug binnen de lijnen tijdens NEC-Heracles (0-0). 'Wij als Vak’74 hebben aanstaande maandag een gesprek geëist met de club, want dit kunnen en mogen wij nooit accepteren. Schandelijk, walgelijk en totaal onacceptabel!'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie