Nieuws

Flinke aderlating voor AZ: superduo op links reist niet mee naar Londen

Flinke aderlating voor AZ: superduo op links reist niet mee naar Londen

10-05-2023 07:08

AZ kampt met grote problemen richting de halve finale van de Conference League tegen West Ham United. Milos Kerkez en Jesper Karlsson ontbreken donderdagavond in Londen, zo meldt De Telegraaf.

Karlsson speelde zijn voorlopig laatste wedstrijd voor de Alkmaarders op 13 april, uit tegen RSC Anderlecht. Toen kon hij vanwege een spierblessure echter niet starten, wat ook de reden is dat hij er donderdagavond niet bij is. Zijn partner op links, de Hongaarse Kerkez, liep een week later in de return een schorsing op, waardoor ook hij het heenduel tegen de Londenaren aan zich voorbij moet laten gaan. AZ schakelde de Belgen uiteindelijk na strafschoppen uit.

Een flinke aderlating voor trainer Pascal Jansen, die ook nog steeds niet kan beschikken over Dani de Wit en Bruno Martins Indi. Jens Odgaard is daarentegen wel weer fit en reist mee.

West Ham United en AZ trappen donderdag om 21.00 uur af in het London Stadium.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!