Nieuws

De Mos vreest 'een Ramselaartje': 'Komt voor de absolute top net tekort'

De Mos vreest 'een Ramselaartje': 'Komt voor de absolute top net tekort'

16 January - 10:37 Laatste update: 12:59
0

Joey Veerman is 'een momentenvoetballer' en dus vreest Aad de Mos een Bart Ramselaar-scenario voor de PSV'er. Ramselaar maakte de vergelijkbare stap (van FC Utrecht naar PSV), maar kwam in Eindhoven zelden aan spelen toe.

De Mos is in gesprek met NU.nl echter wel lovend over Veerman, die begin dit jaar transfereerde naar PSV. "Hij ziet het sneller dan een ander. Hij moet het nu in de top gaan bewijzen, maar ik wil me wel laten verrassen. Hij is een beetje eigenzinnig en zal er alles aan doen om mensen de mond te snoeren."

Maar De Mos zegt ook dat Veerman 'een momentenvoetballer is'. "Die heel goede dingen kan doen, maar ook nog een bepaalde hardheid voor de top mist. Daar heeft hij tijd voor nodig, maar hij komt nu binnen in een proces van Roger Schmidt dat al anderhalf jaar bezig is, in een periode waarin wordt verwacht dat er prijzen worden binnengehaald."

De Mos vreest een 'Ramselaartje'. "Een speler die het in de subtop goed doet, maar voor de absolute top net tekortkomt. Het is afwachten. We moeten onze conclusie pas volgend seizoen trekken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie