Transfernieuws

'Feyenoord informeert naar jonge Heerenveen-verdediger: 'Meer dan goed genoeg''

'Feyenoord informeert naar jonge Heerenveen-verdediger: 'Meer dan goed genoeg''

10-05-2023 06:54

Volgens 1908.nl heeft Feyenoord zich bij het management van de 19-jarige Timo Zaal van sc Heerenveen gemeld voor een eventuele transfer. De jonge centrale verdediger heeft inmiddels drie invalbeurten in de Eredivisie achter zijn rug.

Het nieuws over de Feyenoord-interesse in Zaal komt dinsdagavond naar buiten, als ook bekend wordt dat de Rotterdammers druk bezig zijn met de komst van de 16-jarige Givairo Read van FC Volendam, ook een verdediger.

Ingewijden melden echter dat Feyenoord snel zaken zou kunnen doen. Zij vinden Zaal 'méér dan goed genoeg voor het onder-21 elftal' en hij zou ook meteen klaar zijn voor eventuele huurtransfer aan alliantie-club FC Dordrecht.

Zo vanzelfsprekend was een overstap naar Feyenoord voor Zaal kort geleden nog niet zo zeer, want eerder vertelde de technisch directeur van Heerenveen, Ferry de Haan, dat de Friezen nog bezig waren met een contractverlenging voor hun jeugdproduct. Zover kwam het uiteindelijk niet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!