Vloet op de bank bij Heracles: 'Moeten we hem een halfjaar in een kamer zetten?'

Vloet op de bank bij Heracles: 'Moeten we hem een halfjaar in een kamer zetten?'

15 januari - 20:11
Eredivisie 0 Reacties

Rai Vloet keert in het duel met NEC terug in de wedstrijdselectie van Heracles Almelo. De middenvelder keerde onlangs na een maandenlange afwezigheid wegens betrokkenheid bij een dodelijk ongeval terug bij de spelersgroep. Trainer Frank Wormuth benadrukt dat de keuze lastig was en dat hij meerdere standpunten begrijpt.

Er was veel om de terugkeer op het voetbalveld van Vloet te doen. "Natuurlijk zijn er verschillende meningen en dat is ook goed. In Nederland is er vrijheid van meningsuiting", zegt Wormuth tegen ESPN. "Ik begrijp het als mensen vinden dat het niet kan, maar ik heb ook mensen gehoord die Heracles begrijpen omdat ze de jongen helpen. Dat is ook Heracles."

"We weten dat het lastig is. Er is ook nog geen duidelijkheid over wat er precies gebeurd is", vervolgt de Heracles-trainer, die Vloet nog niet in zijn basiself heeft opgenomen. "Ja, we horen veel, maar we weten niet of dat allemaal juist is. Daarom hebben we een rechter. Moeten we die jongen dan een half jaar in een kamer zetten? We geven hem de mogelijkheid om terug te komen. Als de rechter het oordeel geeft, moet hij daarmee leven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie