Nieuws

Ik hoop dat ik daar volgend seizoen bij Feyenoord ook kan staan

"Ik hoop dat ik daar volgend seizoen bij Feyenoord ook kan staan"

15-01-2022 18:46

Marouan Azarkan droomt nog altijd van een doorbraak in het eerste elftal van Feyenoord. De aanvaller is dit seizoen verhuurd aan Excelsior.

"Dat is wel het plan, daar werk ik naartoe", zegt Azarkan over een doorbraak bij Feyenoord tegen RTV Rijnmond. Hij werd vorig seizoen al verhuurd aan NAC Breda. "Ik heb regelmatig contact met spelers, staf en jeugdtrainers. Iedereen vindt dat het goed gaat en is tevreden. Feyenoord zit dan ook wel constant in mijn achterhoofd."

Azarkan draait goed met vijf goals en vier assists in zeventien wedstrijden voor Excelsior. Dat heeft vooral te maken met de speelstijl van Excelsior. "Dat ligt mij zeker. Als ik zie wat er nu van de buitenspelers van Feyenoord wordt gevraagd, is dat precies waar ik hier bij Excelsior ook aan werk. Ik hoop dat ik daar volgend seizoen bij Feyenoord ook kan staan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!