Nieuws

Hoedt houdt nieuw buitenlands avontuur als optie open: Ik blijf zeker ambitieus

Hoedt houdt nieuw buitenlands avontuur als optie open: "Ik blijf zeker ambitieus"

15-01-2022 14:43

Wesley Hoedt is uitgegroeid tot een bepalende speler in de ploeg van trainer Vincent Kompany bij Anderlecht. In gesprek met Het Laatste Nieuws sluit de Nederlandse mandekker een vertrek bij de Belgische grootmacht niet bij voorbaat uit.

Vooral het feit dat Anderlecht zich niet wist te kwalificeren voor Europees voetbal, zit de zesvoudig international van het Nederlands elftal niet lekker. "Ik merk dat ik die Europese avonden enorm mis. Vorig jaar speelde ik nog Champions League met Lazio." De campagne in het miljardenbal met de Italiaanse club heeft indruk gemaakt op Hoedt. "Wat een ervaring. Hoe geweldig zou het zijn om Anderlecht, samen met Kompany, terug te brengen naar de gloriejaren."

Als Paars-wit opnieuw Europees voetbal misloopt, vertrekt de centrale verdediger mogelijk. "Ik heb al heel wat gezien van Europa: de Premier League, Serie A, La Liga... Ik blijf zeker ambitieus, hoor. Alleen zit ik nu gewoon erg goed bij Anderlecht", besluit de Nederlander tegenover het Vlaamse medium

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!