Antony over speciale band: Hij is geen vriend, maar een broer van me

Antony over speciale band: "Hij is geen vriend, maar een broer van me"

15 januari - 14:28
Eredivisie 0 Reacties

Ajax verkocht deze week David Neres aan Shakthar Donetsk. Het vertrek van de Braziliaanse buitenspeler betreurt voormalig ploeggenoot Antony. Daarnaast bespreekt hij de bijzondere band die hij onderhoudt met zijn landgenoot.

In gesprek met ESPN reageert Antony op het vertrek van zijn collega-aanvaller bij Ajax. "Ik ga hem missen. Maar het is het beste voor hem en voor Ajax." De connectie die het tweetal onderhield was speciaal. "Hij is geen vriend, maar een broer voor me", vervolgt de linksbenige vleugelspeler.

"Ik zal David blijven volgen, ik hoop dat hij bij Shakhtar zal groeien. We weten hoe goed hij is." Dat de speciale band niet zomaar verdwijnt, staat vast. "We zullen elkaar in de vakantie weer zien, ik wens hem het allerbeste. Ik en mijn familie zijn erg op hem gesteld. Ondanks de afstand blijft hij in mijn hart."

Vervanger Neres
De naam van Steven Bergwijn wordt nadrukkelijk genoemd in Amsterdam, als vervanger van Neres. Een eerste bod van vijftien miljoen euro zou zijn geweigerd door Tottenham Hotspur. Een nieuwe poging van directeur voetbalzaken Marc Overmars om de rappe aanvaller tot een terugkeer naar Amsterdam (hij speelde eerder zes jaar in de jeugdopleiding van Ajax) te verleiden, lijkt niet uitgesloten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie