Nieuws

'Chelsea in de markt voor De Jong: tientallen miljoenen geboden'

'Chelsea in de markt voor De Jong: tientallen miljoenen geboden'

15-01-2022 13:35 Laatste update: 16:15

Volgens The Daily Mail heeft Chelsea een eerste bod van veertig miljoen euro uitgebracht op Frenkie de Jong. FC Barcelona lijkt welwillend te staan tegenover een vertrek van de Nederlandse middenvelder, gezien de noodlijdende financiële situatie van de club. 

Onder trainer Xavi Hernández lijkt De Jong niet langer onomstreden en vindt hij zichzelf regelmatig terug op de bank. Volgens het Britse tabloid is het eerste bod echter afgewezen en willen de Blaugranas een som van zestig miljoen euro ontvangen voor de international van Oranje.

Het is niet duidelijk of The Blues hieraan willen voldoen. Het dagblad weet dat 'Barcelona bereid is om genoegen te nemen met een verlies'. De Jong kwam in de zomer van 2019 nog voor een bedrag van 86 miljoen euro over van Ajax naar Catalonië. In zijn eerste seizoen behoorde de dribbelaar nog steevast tot één van de uitblinkers. Naarmate het spel van Barça matiger werd, daalde er steeds meer kritiek op de 38-voudige international neer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!