Transfernieuws

'RKC-doelman in beeld bij PSV en Feyenoord, Seuntjens volgt Oosting naar Twente'

'RKC-doelman in beeld bij PSV en Feyenoord, Seuntjens volgt Oosting naar Twente'

06-05-2023 12:37 Laatste update: 13:01

RKC-doelman Etienne Vaessen geniet belangstelling van Feyenoord en PSV. Dat stelt De Telegraaf. Volgens de krant zou middenvelder Mats Seuntjens bovendien op weg zijn naar FC Twente, waar huidig trainer Joseph Oosting vanaf volgend seizoen de eindverantwoordelijke is.

Vaessen kreeg vorig seizoen nog een aanbieding vanuit het Midden-Oosten, maar zou nu ook in beeld zijn bij PSV, Feyenoord, Vitesse, Real Betis, Boavista en clubs uit Italië en België. De doelman speelt al zijn gehele carrière voor RKC en heeft nog een contract tot medio 2024 in het Mandemakers Stadion.

Ook Seuntjens lijkt een overstap te kunnen maken. Hij kwam afgelopen winter van Fortuna Sittard naar RKC en heeft een groot aandeel in het Waalwijkse succes. De Brabantse club heeft een van de kleinste begrotingen van de Eredivisie, maar staat op een meer dan uitstekende achtste plaats en is dus nog volop in de strijd voor een ticket voor de play-offs om Europees voetbal. De 31-jarige Seuntjens speelde tot dusver zeventien wedstrijden voor RKC, scoorde daarin vier keer en gaf acht assists. 

Saïd Bakari en Pelle Clement vertrekken volgend seizoen naar Sparta Rotterdam. Ook Shawn Adewoye en Florian Jozefzoon lijken bezig aan hun laatste maanden voor RKC, waardoor er een ware leegloop dreigt bij de club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!