Nieuws

Conte over langer verblijf: 'Ik heb een contract tot het einde van het seizoen'

Conte over langer verblijf: 'Ik heb een contract tot het einde van het seizoen'

15-01-2022 12:12 Laatste update: 12:13

Manager Antonio Conte van Tottenham Hotspur heeft tijdens een persconferentie geweigerd om duidelijkheid te verschaffen over zijn toekomst. Zijn contract bij de Londenaren verloopt medio 2022, waardoor de speculaties over een vertrek al zijn begonnen.  

Vrijdag sijpelde via The Daily Mail door dat diverse spelers ervoor vrezen dat Conte al eerder besluit zijn biezen te pakken. De manager zou willen vertrekken als mogelijke versterkingen in januari uitblijven. Op een persconferentie bespreekt de Italiaanse eindverantwoordelijke de situatie. "Ik hou ervan om in het heden te leven en niet veel te denken aan de toekomst. Het is nu belangrijk om in het hier en nu de situatie te verbeteren." 

Sinds Conte begin november neerstreek bij The Lilywhites, werden de prestaties een stuk beter. "Ik heb een contract getekend tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar. Maar ik herhaal: het gaat goed en ik heb het naar mijn zin bij Tottenham. Ik heb een goede relatie met de mensen die werken bij deze club en met de voorzitter (Daniel Levy)," besluit de 52-jarige oefenmeester. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!