Nieuws

Waar wordt Manchester City-Real Madrid uitgezonden en hoe laat begint het?

Waar wordt Manchester City-Real Madrid uitgezonden en hoe laat begint het?

17-05-2023 12:15 Laatste update: 20:15

Manchester City en Real Madrid nemen het woensdag 17 mei tegen elkaar op in de return van de halve finale van de Champions League. Het duel in Estadio Bernabéu eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor beide clubs nog alle kans hebben om de tegenstander van Internazionale te worden in de finale van het miljardenbal. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws geeft de informatie.

Hoe laat begint Manchester City-Real Madrid?

De kraker in de halve finale van de Champions League wordt dit keer  gespeeld in het Etihad Stadium van Manchester City. De mannen van trainer Carlo Ancelotti nemen het daar om 21.00 uur op tegen het elftal van Pep Guardiola.

Waar wordt Real Madrid Manchester City uitgezonden?

Degene die al bij de voorbeschouwing wil inschakelen kan om 19.55 uur al inschakelen op RTL 7. In aanloop naar het duel wordt er gesproken over welke spelers in de basis staan, de tactieken en andere belangrijke onderwerpen. Om 21.00 uur begint vervolgens de kraker.

Op Ziggo Sport wordt er vanaf 20.00 uur voorbeschouwd. Ook daar is de kraker te bekijken vanaf 21.00 uur.

Kortom: het duel begint om 21.00 uur in het Etihad Stadium en is te bekijken op RTL 7 of Ziggo Sport.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!