Nieuws

VN TV-gids: Manchester City en Chelsea clashen in FA Cup, ook actie in de KKD

VN TV-gids: Manchester City en Chelsea clashen in FA Cup, ook actie in de KKD

06:30, Vandaag Laatste update: Gisteren, 23:57
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Manchester City - Chelsea

Manchester City moet zaterdagavond in eigen huis de Champions League-kater van afgelopen woensdag zien weg te spoelen. De ploeg van manager Pep Guardiola werd midweeks door Real Madrid uit het miljardenbal gekegeld, maar kan de rug rechten in de halve finale van de FA Cup tegen Chelsea. Voor The Blues is de wedstrijd van enorm belang, omdat het winnen van de FA Cup de enige kans lijkt om zich te verzekeren van Europees voetbal.

Net als het gehele FA Cup toernooi zal de halve finale tussen Chelsea en Manchester City ook te zien zijn op Ziggo Sport. De voorbeschouwing op het duel begint om 17.45 uur, maar de aftrap zal om 18.15 uur volgen. Het gehele duel is te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en de winnaar plaatst zich voor de finale op Wembley.

Keuken Kampioen Divisie

In de Keuken Kampioen Divisie worden de laatste drie duels van speelronde 35 afgewerkt. De strijd om directe promotie is in volle gang en ook de play-offtickets zijn nog niet verdeeld. Zaterdag wordt de strijd in de KKD weer hervat met drie krakers die allemaal te volgen zijn op ESPN.

De drie duels op een rij:

16.30 uur: ADO Den Haag - FC Einhoven
18.45 uur: MVV - Willem II
21.00 uur: FC Groningen - Cambuur

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!