Nieuws

VN TV-gids: (officieuze) landstitel lonkt voor PSV, ook Feyenoord en City in actie

VN TV-gids: (officieuze) landstitel lonkt voor PSV, ook Feyenoord en City in actie

06:30, Vandaag Laatste update: Gisteren, 23:37
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

SC Heerenveen - PSV

In Nederland zal met veel interesse gekeken worden naar het treffen tussen Heerenveen en PSV. De Eindhovenaren kunnen met een overwinning de officeuze landskampioen worden. Bij winst én puntenverlies van Feyenoord is de landstitel officieel een feit. Het duel begint om 18.45 uur en wordt uitgezonden op ESPN.

Go Ahead Eagles - Feyenoord

Ook de nummer twee van de Eredivisie, Feyenoord, komt donderdag in actie en treft Go Ahead Eagles. De Rotterdammers hebben officieus al de tweede plek binnen, maar zullen met een gelijkspel of overwinning niet meer te achterhalen zijn door FC Twente. Go Ahead doet nog volop mee om play-offs voor Europees voetbal en zal er alles aan doen een positief resultaat te halen. Het duel begint om 21.00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 2.

Brighton - Manchester City

Na de verrassende nederlaag van Liverpool en de eclatante zege van Arsenal is het donderdag de beurt aan Manchester City. De ploeg van Pep Guardiola gaat op bezoek bij het onvoorspelbare Brighton en moet winnen om de titelkansen nog in eigen hand te houden. Het duel begint om 21.00 uur en wordt uitgezonden op Viaplay. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!