Bazoer baalt niet van hoge Vitesse-eisen: 'Heb helemaal niks over ze te zeggen'

Bazoer baalt niet van hoge Vitesse-eisen: 'Heb helemaal niks over ze te zeggen'

14 januari - 16:55
Eredivisie 0 Reacties

Riechedly Bazoer wil zaterdagavond gewoon in de basis staat bij Vitesse, als de Arnhemmers een bezoek brengen aan Feyenoord. Het gaat de laatste dagen veel over een mogelijke transfer van de Oranje-international naar de Stadionclub, maar dat is voor hemzelf geen enkel probleem.

Feyenoord wilde Bazoer deze maand ophalen bij Vitesse, maar dat lijkt niet te lukken: volgens de laatste berichten is een wintertransfer uitgesloten. Pikant genoeg speelt Bazoer komend weekend met Vitesse tegen Feyenoord, in De Kuip. "Iedereen weet dat ik een positief gesprek had met Feyenoord", vertelt hij bij Omroep Gelderland. "Ik probeer me er zo min mogelijk op te focussen, ik heb nog een contract bij Vitesse. Ik voel me gelukkig hier."

Kan Bazoer door alle geruchten wel in actie komen tegen Feyenoord? "Ik wil elke wedstrijd spelen, als de trainer me opstelt geef ik altijd honderd procent. Ik hoop dat ik ga spelen morgen. Of ik dat met volledige focus zou kunnen doen? Absoluut. Kijk, ik heb gewoon een contract dat ik moet respecteren en ik voel me goed. Ik ga gewoon honderd procent geven."

Het is duidelijk dat Vitesse een relatief hoog bedrag wil ontvangen voor Bazoer. Daar heeft de geboren Utrechter zelf geen moeite mee. "Ik heb natuurlijk wel het een en ander meegekregen. Maar ik heb een contract hier, dus ik heb helemaal niks te zeggen over Vitesse."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie