Nieuws

Schmidt heeft Zahavi-update: spits maakt seizoen toch af bij PSV

Schmidt heeft Zahavi-update: spits maakt seizoen toch af bij PSV

14-01-2022 16:42

Eran Zahavi blijft de komende weken bij PSV spelen. Dat stelt trainer Roger Schmidt. Donderdag kwam nog naar buiten dat Zahavi wegens privéomstandigheden waarschijnlijk niet meer terugkeert bij de Eredivisie-koploper, maar de coach denkt daar anders over

Bronnen rondom Zahavi vertelden aan De Telegraaf dat de kans 'groot' was dat de Israëlische spits niet meer voor PSV zou spelen. Hij verblijft momenteel in zijn Israël om te revalideren van een blessure, terwijl zijn vrouw niet meer terug naar Nederland zou willen gaan. Dat heeft allemaal te maken met de twee inbraken die in korte tijd plaatsvonden in het huis van Zahavi.

In gesprek met verschillende media, waaronder het Eindhovens Dagblad, reageert Schmidt op dat nieuws. De Duitser stelt dat Zahavi gewoon bij PSV blijft spelen, ondanks de heftige gebeurtenissen in zijn privéleven. Volgens Schmidt heeft de familie van de international ermee ingestemd dat hij het seizoen afmaakt in Eindhoven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!