Nieuws

'Borussia Dortmund heeft oogje op Ajax-talent en hoopt op overstap'

'Borussia Dortmund heeft oogje op Ajax-talent en hoopt op overstap'

14-01-2022 16:30 Laatste update: 16:21

Ajax lijkt een talent kwijt te raken aan Borussia Dortmund. De Duitse club heeft zijn pijlen gericht op Prince Aning. De linksback is zelfs al in Duitsland gespot.

Dat maakt het lokale Ruhr Nachrichten bekend. De zeventienjarige Aning staat te boek als één van de grootste talenten uit de Ajax-opleiding en speelt dit seizoen in Ajax O18. In de UEFA Youth League-wedstrijden tegen Borussia Dortmund heeft hij indruk gemaakt in Duitsland. BVB heeft met Aning gesproken en wil dat hij na dit seizoen naar Duitsland komt. De linksback kan bij Dortmund een plek in het Onder 23-elftal krijgen.

Aning heeft nog geen contract bij Ajax, waardoor hij relatief makkelijk naar Dortmund kan gaan. De talentvolle verdediger heeft überhaupt nog geen aanbieding ontvangen van Ajax, al willen de Amsterdammers daar snel verandering in brengen, meldt Ajax Showtime. Of dat nog op tijd is, is de vraag: Aning en zijn familie staan open voor een transfer naar Dortmund, waar hij al gespot is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!