Transfernieuws

'Duitse club klopt weer aan bij AZ en stelt Pavlidis als 'heetste kandidaat''

'Duitse club klopt weer aan bij AZ en stelt Pavlidis als 'heetste kandidaat''

3 mei - 11:23

De kans bestaat dat Vangelis Pavlidis aankomende zomer een transfer naar de Bundesliga maakt. Volgens BILD staat de spits van AZ als ‘heetste kandidaat’ op de lijst van Borussia Mönchengladbach.

De interesse van Gladbach komt mede voortvloeien uit het feit dat Marcus Thuram, de huidige nummer negen, aan het eind van dit seizoen transfervrij is. De Duitse club kijkt daarom verder en is uitgekomen bij Pavlidis. Naast de Griek zou ook Arminia Bielefeld-aanvaller Robin Hack op de lijst staan.

Het is niet de eerste keer dat Gladbach zijn pijlen richt op Pavlidis. Afgelopen jaargang werden er al pogingen ondernomen om de spits uit de Eredivisie weg te lokken. Er zal aardig wat geld op tafel moeten komen om dat nu wel te bewerkstelligen. Pavlidis ligt nog tot 2025 vast in Alkmaar en vertegenwoordigt een marktwaarde van twaalf miljoen euro.

De statistieken van Pavlidis zijn dit seizoen wederom ook weer om over naar huis te schrijven. De aanvaller kwam in 34 officiële wedstrijden al tot 22 goals en daarnaast gaf hij ook tien assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s