Nieuws

'Barça-vertrek Alemany heeft ook gevolgen voor Cruijff: twijfel over toekomst'

'Barça-vertrek Alemany heeft ook gevolgen voor Cruijff: twijfel over toekomst'

03-05-2023 09:53

Het vertrek van Mateu Alemany, de technisch directeur van FC Barcelona, lijkt mogelijk ook gevolgen te gaan hebben voor Jordi Cruijff. De Nederlander is als sportief directeur sinds 2021 werkzaam bij de Catalanen en werkte dus nauw samen met Alemany, waardoor ook hij aan zijn toekomst begint te twijfelen.

Dat meldt de Spaanse sportkrant AS althans. Barcelona zou zelf echter graag willen dat Cruijff, de zoon van de grote clubicoon, er werkzaam blijft. Zijn contract loopt nog tot het einde van de zomer, maar de 49-jarige oud-voetballer zou er ondertussen zelf minder zin in hebben.

Alemany vertrok bij Barcelona om naar eigen zeggen een nieuwe uitdaging te willen aangaan. Fabrizio Romano twittert over een mogelijke overstap naar Aston Villa, waar zijn landgenoot Unai Emery momenteel manager is. Of Cruijff daar ook oren naar heeft, is nog onduidelijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!