Nieuws

FC Groningen staat op het punt om belangrijke slag te slaan met Suslov

FC Groningen staat op het punt om belangrijke slag te slaan met Suslov

14-01-2022 10:53

FC Groningen nadert een akkoord met Tomas Suslov over het verlengen van zijn contract. De speler kan een nieuwe verbintenis tekenen bij de club uit Het Hoge Noorden.

Dat meldt Voetbal International vrijdag. Suslov ligt nog tot de zomer van 2025 vast, maar beide partijen zijn bijna rond over een contract tot de zomer van 2026. Daar hoort voor de Slowaak ook een salarisverhoging bij. 

Groningen heeft om meerdere redenen baat bij een contractverlenging van Suslov. Omdat zijn waarde stijgt, kan de club bij een verkoop ook meer voor hem incasseren. Meerdere clubs hebben de weg naar de Euroborg inmiddels gevonden. Het lijkt niet de vraag of, maar wanneer Suslov gaat vertrekken bij Groningen.

Suslov tekende eind 2020 al een contract tot de zomer van 2025 bij Groningen. De clubleiding maakte daarna snel duidelijk dat het weer met hem in gesprek wilde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!