Nieuws

Vitesse schuift clubicoon Hofs door naar eerste eftal: Een compliment

Vitesse schuift clubicoon Hofs door naar eerste eftal: "Een compliment"

14-01-2022 10:35

Nicky Hofs keert terug in de technische staf bij Vitesse. Hij wordt assistent-trainer van Thomas Letsch, die nog een assistent zocht na het vertrek van Dick Schreuder naar PEC Zwolle.

Hofs was hiervoor werkzaam bij Vitesse O21. De rol van assistent bij het eerste is hem niet vreemd: hij was het ook al van 2017 tot 2019. "De club was op zoek naar een assistent-trainer en het is een compliment dat ze weer bij mij zijn uitgekomen. En als ik de club kan helpen, dan doe ik dat graag", zegt Hofs op de clubsite van Vitesse.

"Mijn eerste periode als assistent bij het eerste elftal is uitstekend bevallen. Ik hoop met mijn inzichten en benaderingswijze richting de spelers weer van waarde te zijn voor zowel de staf als het team. Wat dat betreft is het voor iedereen een voordeel dat ik een groot gedeelte van de huidige spelersgroep al ken."

Wie Hofs opvolgt bij Vitesse O21, is nog niet bekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!