Sampdoria-voorzitter witheet op Ihattaren: 'Hele interview is bij elkaar gelogen'

Sampdoria-voorzitter witheet op Ihattaren: 'Hele interview is bij elkaar gelogen'

13 januari - 20:54
Serie A 0 Reacties

Sampdoria-voorzitter Marco Lanna heeft zich uitgelaten over de uitspraken van Mohamed Ihattaren. De middenvelder gaf in een uitgebreid interview met De Telegraaf aan dat hij aan zijn lot werd overgelaten in Genoa en dat hij niet uitbetaald kreeg. Lanna verwerpt de uitspraken van Ihattaren.

De negentienjarige spelmaker vertrok uit zichzelf uit Italië en keerde niet meer terug. Hij zou slecht behandeld zijn bij Sampdoria. Zo zou de trainer van Samp niet eens weten dat hij linksbenig is en zou hij zelf moeten opdraaien voor taxikosten. Lanna maakt korte metten met die uitspraken tijdens de persconferentie van zijn aanstelling. "Dit is allemaal onzin, het zijn grote leugens", foetert hij. "Het hele interview is bij elkaar gelogen. Iedereen hier bij Sampdoria zegt dat er niks van klopt."

Het enige wat volgens Lanna klopt, is dat Ihattaren geen geld van Sampdoria krijgt. "Hij is zomaar weggegaan en daarom konden wij hem een boete opleggen. We hebben besloten om dat niet te doen, maar dat betekent wel dat we hem geen salaris hoeven te betalen tot eind januari. Dat is de deal, afgesproken met zijn advocaten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie