Nieuws

   Lange schorsing dreigt voor Bonucci na klap en uitspraak: 'Ik vermoord je'

Lange schorsing dreigt voor Bonucci na klap en uitspraak: 'Ik vermoord je'

13-01-2022 15:21

Internazionale was woensdagavond na 120 minuten met 2-1 te sterk voor Juventus. Na afloop ging het vooral over het moment dat plaatsvond na de winnende goal, die pas diep in de blessuretijd van de verlenging viel. Leonardo Bonucci deelde een klap uit aan Inter-assistent Cristiano Mozillo, toen de Nerazzurri de treffer uitbundig vierden.

Bonucci stond klaar om zijn opwachting als invaller te maken voor de naderende strafschoppenserie, toen Alexis Sánchez het duel op de valreep besliste. Vervolgens kreeg hij het aan de stok met de assistent-trainer van Simone Inzaghi. Volgens Il Tempo wordt het handgemeen onderzocht door de aanklager.

Daarnaast zou de ervaren stopper volgens het medium "ti ammazzo" hebben geroepen, wat zoveel betekent als 'ik vermoord je'. Ook dit voorval wordt inmiddels onder de loep genomen door de tuchtcommissie van de Serie A, waardoor een lange schorsing voor de concurrent van Matthijs de Ligt dreigt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!